Wij helpen je graag!

Hoe kan ik inloggen in de portal?

Je hebt bij je inschrijving een e-mail gekregen met jouw gebruikersnaam, wachtwoord en de link naar de portal. Met de gegevens uit deze e-mail kun je inloggen.

Als je de e-mail niet meer hebt kun je deze opnieuw bij ons opvragen. Lees hier op welke manieren je ons kunt bereiken.

Ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan in het inlogscherm op de tekst Wachtwoord vergeten. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd op het door jou ingevulde e-mailadres.